Den sunde livsstil med PressaBottle

Har du en drøm om at leve et sundere liv med mere vand, mere frugt og flere vitaminer? Der er ingen tvivl om, at det i hvert fald er en drøm, som de fleste har. Der er uden tvivl mange måder at skabe et sundere liv, og i denne artikel vil vi give nogle råd til, hvordan du på bedste vis kan lægge dit liv.

Vandflaske med infuser

Det handler om at bygge nogle vaner op, som man kan holde. Hvis man tager alt for drastigske skridt på vej, så kan man ikke holde dem. Vi introducerer derfor en relativ ny opfindelse: PressaBottle. PressaBottle er en vandflaske med indbygget juicepresser. Her er tanken, at du kan hælde flasken op med vand, og så har flasken et indbygget filter, hvori du kan hælde frugt, bær og grøntsager op i. Herefter presser du frugten ud i vandet og på denne måde får du vand med lækker smag.

Hvordan bliver man tynd?

Ofte handler det om at få masser af vand. Vand kan udrense kroppen og har mange gode egenskaber. Med en PressaBottle har du en bpa fri drikkedunk, hvor du på let vis kan fremstille detox juice – juice, der kan gøre maven flad. Hvis vi nu skal være helt ærlige, så kan det være ganske kedeligt at drikke almindeligt vand. Derfor er det en god ide at gøre oplevelsen sjovere, så vandet smager bedre – så det bliver sjovere at drikke vand.

Gør noget godt for dig selv og for miljøet og undlad at købe engangsflasker hver dag. I stedet kan du altså gøre en forskel med en bæredygtig vandflaske, som du altså kan genanvende i meget lang tid.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *