Når Zalto glas bliver en levestil

I denne artikel vil vi kigge på, hvordan du med fordel kan forbedre din vinoplevelse ved at benytte Zalto glas. Det er bestemt ikke lige gyldigt, hvilket vinglas du bruger. Mange tror, at det kun er ‘vinsnobberi’ at gå op i, hvilket vinglas du bruger – sandheden er dog en ganske anden: Det gør en kæmpe forskel, hvilket vinglas du benytter. Det vil vi dykke ned i i denne artikel, så du kan få en bedre forståelse af, hvordan Zalto glas kan være en rigtig god investering.

Zalto Gläser eller Zalto vinglas – ja kært barn har mange navne
Da jeg for en del år siden begyndte at interessere mig for vin, så anede jeg ikke det store om forskellen i vinsmag. Jeg blev i midlertidigt hurtigt klogere, og jeg fandt ud af, hvad det rigtige vinglas gør for hele oplevelsen. Det handler om at have det rigtige værktøj til at fremhæve smagen i vinen. Hvad end det gælder nuancer, tanniner eller aromaer, så kan det rigtige vinglas altså fremhæve smagsnuancerne.

Jeg faldt hurtigt over Zalto Denk’art vinglas. Disse vinglas er kåret til nogle af de bedste i verden, og dette er ikke uden grund. De er vildt tynde, de er lavet af mundblæst krystalglas, de vejer næsten ingenting – og så kan de gå i opvaskemaskinen. Der er én kollektion, der til gengæld er udformet til perfektion. Zalto tilbyder både Bourgogneglas, Bordeauxglas, Crystal Clear-glas – ergo Salto glas til enhver smag.

Jeg lærte hurtigt, at smagen blev en helt anden. Jeg lavede forskellige tests med vinelskere i mit netværk, og der var ingen tvivl om, at de alle kunne smage forskel.

Leave a comment

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *